Перша сесія восьмого скликання

Дата: 01.12.2020 16:15
Кількість переглядів: 1592

 

    27  листопада 2020 року відбулася перша сесія 8 скликання Єланецької селищної ради. Відповідно до порядку денного було розглянуто 14 питань. З них: визнання повноважень новообраних депутатів та селищного голови, затвердження заступників, секретаря ради, секретаря виконкому, утворення виконавчого комітету, затвердження постійних комісій селищної ради, створення фінансового відділу Єланецької селищної ради та затвердження Положення про нього.

    Згідно з вимогами Виборчого кодексу роботу розпочала голова Єланецької селищної територіальної виборчої комісії Вознесенського району Миколаївської області Наталя Присяжна. Вона привітала депутатів з початком діяльності і озвучила інформацію щодо результатів місцевих виборів, на яких обрано 26 депутатів від 5 партій та Єланецького селищного голову.

    Далі, на пленарному засіданні першої сесії Єланецької селищної ради восьмого скликання під керівництвом селищного голови Любов Баденко, шляхом таємного та відкритого голосування було обрано новий керівний склад апарату селищної ради: секретаря  селищної ради, трьох заступників селищного  голови та керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету.

Отже,  секретарем  Єланецької селищної ради стала Дереглазова Анастасія;

  •  перший заступник селищного голови – Селютін Олександр;
  •  заступники селищного голови з питань діяльності виконкому - Тетяна 

Бурлака  та Людмила Клобукова.

  • керуюча справами виконавчого комітету Єланецької селищної ради – Наталя Хібеба.

   У ході проведення сесії затвердили Положення про постійні комісії Єланецької  селищної ради  та обрали їх у наступному складі:

- комісія з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій. Голова  – Гавенко Тетяна;

- комісія з питань земельних ресурсів, соціального розвитку, екології та благоустрою. Голова постійної комісії – Моргун Валерій;

- комісія з питань соціального захисту, культури, освіти, медицини та спорту, засобів масової інформації, побутового обслуговування населення, молодіжної політики та духовності. Голова  – Козуб Катерина;

- комісія з питань депутатської діяльності, етики, законності, захисту прав людини, антикорупційної діяльності, житлово-комунального господарства, приватизації,  власності та майна комунальної власності. Голова постійної комісії – Богданцев Василь.

Також прийняли рішення про створення фінансового відділу Єланецької селищної ради та затвердили  Положення про фінансовий відділ.

Селищний  голова Любов Баденко подякувала новообраним депутатам за участь у роботі першої сесії та висловила сподівання на плідну та результативну роботу депутатського корпусу територіальної  громади.

                              

Єланецький селищний голова                 Любов Баденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь