Третя позачергова сесія восьмого скликання

Дата: 18.01.2021 15:21
Кількість переглядів: 415

  Фото без опису  

 

14 січня 2021 року відбулася  ІІІ позачергова  сесія восьмого скликання. Відповідно до порядку денного було розглянуто ряд питань, які попередньо були опрацьовані на постійних депутатських комісіях. З них:  про газозабезпечення належним чином всіх об’єктів соціальної сфери Єланецької територіальної громади; про внесення змін та доповнень до рішення 2 сесії  8 скликання від 25 грудня 2020 року №23 «Про безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна закладів культури Єланецької районної ради Миколаївської області із спільної власності територіальних громад сіл, селища Єланецького району Миколаївської області до комунальної власності Єланецької селищної ради Миколаївської області; про зміну засновника, власника та назви комунальних закладів культури Єланецької селищної ради; про внесення змін до рішення селищної ради від 25.12.2020 року №3 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Єланецької селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік; про затвердження Передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів комунального некомерційного підприємства «Єланецька центральна районна лікарня» Єланецької районної ради Миколаївської області до правонаступника комунального некомерційного підприємства «Єланецька лікарня» Єланецької селищної ради Миколаївської області; про затвердження 

Передавального акту комунального некомерційного підприємства «Єланецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Єланецької районної ради Миколаївської області до        

комунального некомерційного підприємства «Єланецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Єланецької  селищної ради Миколаївської області; про затвердження Найсик О.В. старостою села Ольгополь; про звернення депутатів Єланецької селищної ради до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо підвищення тарифів на енергоносії та різне.

   Розглянули пропозицію Єланецького селищного голови Любов Баденко про затвердження на посаду старости села Ольгополь. Більшістю голосів депутатів Єланецької селищної ради обрано Найсик Ольгу Володимирівну.

   Заслухали Селютіна О. М., першого заступника Єланецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради про стан опалення об’єктів соціальної сфери Єланецької селищної ради. Повідомив, що через реформу адміністративно-територіального устрою України, щодо формування та розформування територіальних громад,

втратили чинність попередні договори на розподіл та постачання природного газу з бюджетними установами, що знаходяться в управлінні Єланецької селищної ради. Тому і відбувся збій   по забезпеченню газопостачання об’єктів соціальної сфери.
Але 6 січня 2021 року  оформлено пакет документів для відновлення газопостачання по об’єктах. 10 січня відновлено газопостачання дитячих садочків, 11 січня у загальноосвітніх навчальних закладах Єланецької селищної ради. Дане питання керівництвом  Єланецької селищної ради буде триматися на постійному контролі.

   Також, на третій позачерговій сесії прийняли рішення про звернення до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо підвищення тарифів на енергоносії. Депутати Єланецької селищної ради восьмого скликання, наполягають, щоб керівництво держави чітко дотримувалось ст.48 Конституції України та вжило невідкладних заходів, щодо відновлення державного регулювання цін на газ, пільгових тарифів на електроенергію, вжиття відповідних заходів щодо зниження тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній.

   Пропозиції та зауваження висловлені депутатами під час пленарного засідання будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

 

Прес-центр Єланецької селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь