Оголошення про скликання 4-ї позачергової сесії Єланецької селищної ради восьмого скликання.

Дата: 20.01.2021 16:53
Кількість переглядів: 408

Єланецька селищна рада доводить до відома депутатів восьмого скликання селищної ради та населення:

27.01.2021 року о 10:00 годині в сесійній залі ( районної державної адміністрації) відбудеться пленарне засідання 4-ї позачергової сесії Єланецької селищної ради восьмого скликання.

Порядок денний:

1. Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти Єланецької селищної ради на 2021 рік.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

2. Про затвердження Актів приймання-передачі індивідуально визначеного майна закладів культури Єланецької районної ради Миколаївської області із спільної власності територіальних громад сіл, селища Єланецького району Миколаївської області до комунальної власності Єланецької селищної ради.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

  3. Про внесення змін та доповнень до рішення 2 сесії 8 скликання від 25.12.2020 р. №20 «Про безоплатне прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Єланецького району в особі Вознесенської районної ради Миколаївської області у комунальну власність Єланецької селищної ради Миколаївської області».

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

4. Про затвердження Актів приймання-передавання об’єктів нерухомого та окремого індивідуально визначеного майна закладів освіти із спільної власності територіальних громад сіл, селища Єланецького району Миколаївської області, в особі Вознесенської районної ради, до комунальної власності Єланецької селищної ради.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

5. Про затвердження передавальних Актів реорганізаційних комісій сільських рад та передача майна в оперативне управління відділів Єланецької селищної ради.

Доповідач: Вагіна Т. Б.

6. Про передачу закладів освіти, освітніх установ (бюджетних установ) та частини нежитлової адміністративної будівлі в оперативне управління з правом балансоутримувача відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради та затвердження Актів приймання-передавання майна.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

7. Про передачу закладів культури (бюджетних установ) в оперативне управління з правом балансоутримувача відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини Єланецької селищної ради та затвердження Актів приймання-передачі майна.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

8. Про передачу закладів культури (клубних закладів) в оперативне управління з правом балансоутримувача відділу культури, молоді, туризму та охорони культурної спадщини Єланецької селищної ради та затвердження Актів приймання-передачі майна.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

9. Про передачу закладів дошкільної освіти (бюджетних установ) в оперативне управління з правом балансоутримувача відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради та затвердження Актів приймання-передавання майна.

Доповідач: Бурлака Т. Ю.

10. Про призначення Гравченко В.О. на посаду директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради».

Доповідач: Баденко Л. В.

11. Про внесення змін до рішення сесії від 27.11.2020 року «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

Доповідач: Баденко Л. В.

12. Про внесення змін до рішення селищної ради від 14.01.2021 року №4 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Єланецької селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік».

Доповідач: Клобукова Л. В.

13. Про план роботи ради на 2021 рік.

Доповідач: Дереглазова А. В.

14. Про затвердження плану регуляторних актів.

Доповідач: Дереглазова А. В.

15.Земельні питання.

Доповідач:  Баденко Л.В.

16. Інше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь