Увага! Штормове попередження!

Дата: 26.01.2021 17:13
Кількість переглядів: 319

За інформацією Головного управління ДСНС України у Миколаївській області протягом 27-28 січня 2021 року у зв'язку з виходом південного циклону по території Миколаївської області та м. Миколаєва очікуються складні погодні умови:  значний сніг, мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Ускладнення погодних умов 27-28 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий).

У зв'язку з цим в Миколаївській ОДА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС під головуванням заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Ігоря Кузьміна з метою визначення готовності профільних служб до погіршення погодних умов.

«Сьогодні з 17:00 в режим чергування заступає 51 одиниця спеціалізованої посипної техніки, близько 18 навантажувачів, акцент поки робимо на посипці протислизькісних сумішей. Щодо посипних матеріалів, то наявні 1,5 тис. тонн чистої солі, близько 2,5 тис. тонн протиожеледних матеріалів 50 % та відсів і пісок близько 2 тис. тонн», - доповів Роман Бачинський заступник начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області з експлуатаційного утримання.

Заслухавши представників профільних служб заступник голови Миколаївської ОДА Ігор Кузьмін надав їм доручення бути напоготові під час погіршення погодних умов та оперативно організувати роботу техніки і людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь