Засідання ради ветеранів України Єланецької селищної ради

Дата: 28.01.2021 09:46
Кількість переглядів: 438

На цьому тижні під керівництвом голови ради ветеранів Ольги Плохоніної відбулося засідання ради ветеранів України Єланецької селищної ради.

На засідання були запрошені селищний голова Любов Баденко, голова райдержадміністрації Наталія Гайчева, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Мачушенко, начальник управління соціального захисту населення Тетяна Ліснічук.

У зв’язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої України постало питання створення організації ветеранів Єланецької селищної ради. За результатами обговорення рада ветеранів вирішила  уповноважити голову  організації ветеранів України Єланецької селищної ради Ольгу Плохоніну для здійснення реєстраційних дій та затвердити статут організації.

Крім того, учасники зібрання заслухали звіт голови ради ветеранів про підсумки роботи за 2020 рік. 

Селищний голова Любов Баденко, звернувшись до присутніх, поінформувала членів ветеранської організації про хід реорганізації сільських рад Єланецького району, який ліквідовано відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 року.

Член ради ветеранів Іван Руденко зауважив, що селищна рада, на його думку, недостатньо висвітлює інформацію про свою діяльність та депутатські звернення. В свою чергу Любов Баденко поінформувала, що селищна рада постійно працює над наповненням сайту, основна інформація розміщена в розділі новин сайту, всі проекти рішень, рішення ради та поіменне голосування вчасно висвітлюються в відповідних розділах.

Валерій Бовнегра звернувся до всіх присутніх та закликав поважати один одного, бути толерантними, по можливості надавати допомогу та практичні поради, тому що процеси, які відбуваються у суспільстві,  дуже довгі, нові для всіх, а також велика відповідальність лежить на  селищному голові перед усією громадою.

Тетяна Ліснічук, в свою чергу, розповіла про зміни в сфері надання соціальних послуг населенню,  які відбулися під час реорганізації району.

Присутні члени ради мали змогу задати ряд питань керівникам,  на які було надано вичерпні відповіді.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь