Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 02.02.2021 08:49
Кількість переглядів: 1145

01 лютого 2021 року відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти при Єланецькому селищному голові.

До порядку денного були включені питання:

1. Про обсяги постачання газу в заклади загальної середньої освіти Єланецької селищної ради  у період з 01–18 лютого 2021 року.

2. Про зміни в організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в лютому 2021 року.

3. Про заходи щодо покращення харчування в закладах загальної середньої освіти.

4. Про функціонування внутрішніх туалетів.

5. Різне.

У зв’язку з тим, що заключення договору про постачання газу із відділом освіти та спорту Єланецької селищної ради (як новоствореної організації) передбачається 18 лютого 2021 року, а наявного газу, не вистачає на нову мережу закладів дошкільної та загальної середньої освіти, так як згідно чинного законодавства про державні закупівлі, новостворена організація має право закупити природного газу по спрощеній процедурі до 200 тис. грн., прийнято рішення:

- заклади загальної середньої освіти з 02 до 05 лютого перевести на дистанційне навчання; з 8–12 лютого і 15–19 лютого – передбачити змішане навчання (понеділок і п’ятниця – дистанційне навчання, інші дні тижня – навчання в закладі освіти).

Надано доручення керівникам закладів освіти: провести розяснювальну роботу з батьками та забезпечити якість освітніх послуг у запропонованих форматах навчання.

Із метою покращення харчування надано протокольні доручення:

- введення додаткових штатних одиниць на харчоблоки, придбання необхідного обладнання, в першу чергу в ті заклади освіти, в яких збільшилася кількість учнів, які харчуються;

- урізноманітнення харчування дітей (в межах затвердженого меню) овочами та фруктами;

- забезпечення суворого контролю за надходженням, використанням продуктів та якістю приготування страв;

- забезпечення розгляду питання щодо введення додаткових штатних одиниць на харчоблоки, придбання необхідного обладнання на засіданнях постійних комісій та черговій сесії селищної ради.

Для вирішення питання щодо функціонування внутрішніх туалетів в закладах освіти надано протокольне доручення щодо вжиття заходів для безперебійного їх функціонування (із врахуванням вимог Нового санітарного регламенту).

Під час наради були також розглянуті питання: про підтримання директора Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Шуляра Василя Івановича як кандидата на звання «Людина року. Городянин року» в номінації «Наука та вища школа» та здійснення організаційних заходів по підготовці закладів освіти до інституційного аудиту.

Нарада пройшла в атмосфері співпраці та взаєморозуміння.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь